Cart 0
 

Ansvar

 

Norwegian Energy produseres på miljøvennlige resirkulerbare aluminiums bokser, og SÅ MYE SOM MULIG av alle råvarer dyrkes og handles lokalt. Noen av ingrediensene er også økologiske. Alt kokes og fersk presses dagen før tapping, hos HELNORSKE ARENDALS bryggeri.
 

 
DSC_0709.JPG
 

"Norwegian Energy inneholder også helt fersk ingefær, hvor røttene produseres i Peru og så presses til juice her i Norge. Vi jobber også med å etablere en bonde eid ingefær farm i Sierra Leone i vest Afrika, hvor alle inntektene tilkommer de som dyrker jorda, uten mellomledd. Ingefær har samme oppkvikkende effekt som koffein, men er mye sunnere.

Epler og gulrøtter dyrkes i nærheten av bryggeriet med korte transport etapper, og ekte vanilje som er ca 1% av Norwegian Energy kommer fra Costa Rica. Norwegian Energy er ikke bare en sunn energidrikke og smart tørsteslukker, men også en livsstil for deg som vet å ta vare på deg selv, og viser ansvarlighet i hverdagen. En Norwegian Energy drikker er ikke redd for eventyr!

- Mads Bækkelund
 

Se her hva som skjer med kroppen din når du drikker vann eller annen væske fra plast flasker og hva som skjer med naturen:

 
 
 
Mikroplast.png
 
mikroplast2.png