Cart 0
 
bli_partner.png
 
 
become_a_partner.jpg
 
Mads_Community_People.jpg

Vil du være med?

Kan du tenke deg å være medeier I en spennende ide og en interessant forretning?

Enten som en “sleeping partner” med aksjer i bedriften og være med med innspill og ideer, eller som en større strategisk eier og samarbeidspartner som kan være med å påvirke aktivt?

“Verdens første sunne smakfulle energidrikke” med “kraft til folket” er i Butikken.

 

 

Hvis du er interessert, ta kontakt

Selskapet har 30.000 aksjer og noen aksjer er til salgs nå. 

E-Post: Mads@fjordvisjon.com

 
accounting.png

Regnskapsføring og selskapets styring

Rekneskapsfører er Martin Loftesnes martin@loftesnesrekneskap.no Telefon 916 96 842 som har kontroll på aksjonæroversikt, styreprotokoll og er forretningsfører generelt. Kontakt Mads Bækkelund mads@fjordvisjon.com for forespørsel om kjøp av aksjer / medeierskap / Partnerskap. Det blir også et kontant og papirløst selskap og alle inn og utbetalinger styres av Martin. Bankforbindelse er indresognsparebank.no

 
marketing.png

Markedsføring & målsettinger

NORWEGIAN ENERGY treffer en global langsiktig trend med sunn energi, ingen sukker og ingen E tilsettninger. Vi bruker folkets egne videoer hvor de viser drikken i forskjellige sammenhenger på fjelltur med en morsom twist, og vi arrangerer ringspill og krokett konkurranser på torget med akebrettur i Lyngsalpene som premie.

 
ambitions.png

Ambisjoner

Ambisjonen til Norwegian Energy er på sikt å etablere egen energifabrikk ved Jostedalsbreen og erobre ca 30% av det nasjonale markedet. Og gjøre så godt vi kan i utlandet, og vi vil utvikle en pulverversjon (compound) av drikken som gjør at den kan tappes lokalt i andre land. Dette blir mye billigere mht transport og produksjon og unngår evnt tollmurer, og en del av verdiskapningen blir liggende igjen hos den lokale distibutør og markedsfører.

 

Alle aksjeeiere mottar forøvrig 1 kasse i året vederlagsfritt

Ønsker du å være med så send meg en epost på mads@fjordvisjon.com eller ring meg på telefon 921 63 985 og Martin Loftesnes tar videre kontakt med deg. 

  • Pris ut på stasjonene kioskene og butikkene er fra 24,90 og oppover for 0,33
  • Vi bruker ingen agenter, alt skjer direkte mellom Norwegian Energy, bonde, tapperi og utsalgssted.
     

Bli Partner!

E-Post: Mads@fjordvisjon.com