Cart 0
 
bli_partner.png
 
 
bli-partner-banner.png
 

Last Ned ⬇

 

 

Vil du være med?

Mads_Community_People.jpg

Kan du tenke deg å være medeier I en spennende ide og en interessant forretning?

Enten som en “sleeping partner” med aksjer i bedriften og være med med innspill og ideer, eller som en større strategisk eier og samarbeidspartner som kan være med å påvirke aktivt?

“Verdens første sunne smakfulle energidrikke” med “kraft til folket” er i EN BUTIKK NÆR DEG!

_MG_3450.jpg

Vil du være med på eventyret mitt med den nye sunne forfriskende norske energidrikken www.norwegianenergydrink.no som utfordrer de andre? Produseres av og selges i samarbeide med www.aass.no og siste uken økte salget med 35%, og det er forhåpentligvis bare starten.  Nå er muligheten der til å tegne seg for aksjer og engasjere seg, kan dette være noe for deg? Selskapet skal satse mere på markedsføring og gjøre drikken bedre kjent, med bla.

·      Produksjon av videoer med fakta informasjon og morsomme stunts

·      Reklame kjølere til butikker og spesielt egnede steder

·      Salgs konsulent for å få drikken inn på cafeer og utesteder

·      Utvikle og gjøre ferdig bedre nettløsninger

·      Egen Hoppeskjerm (speedrider) med Norwegian Energy for stunts og filming

·      Butikk promoteringer, dele ut smaksprøver og fortelle om sunn energi drikke

·      Egen festival og salgs vogn

·      Det jobbes med eksport til bla. England og Tyskland, agenter og godkjenninger der.

FOR Å NEVNE NOE !

Hvis du eller noen du kjenner er interessert så skriv meg en epost med hva du kan satse eller bidra med, så kan jeg fortelle nærmere om salgsmål og økonomi.

Følg også bloggen min på www.madsb.net/bloggen  hvor jeg tar opp kampen mot byråkratene i Mattilsynet, som går ut og støtter usunne mat og drikke varer fordi de ikke vet bedre. Og skylder på PÅSTANDS FORSKRIFTEN og at EU forlanger at energi drikke skal ha kjemiske tilsetninger!

 

 

Hvis du er interessert, ta kontakt

Selskapet har 30.000 aksjer og noen aksjer er til salgs nå. 

E-Post: Mads@fjordvisjon.com

 
accounting.png

Regnskapsføring og selskapets styring

Rekneskapsfører er Martin Loftesnes martin@loftesnesrekneskap.no Telefon 916 96 842 som har kontroll på aksjonæroversikt, styreprotokoll og er forretningsfører generelt. Kontakt Mads Bækkelund mads@fjordvisjon.com for forespørsel om kjøp av aksjer / medeierskap / Partnerskap. Det blir også et kontant og papirløst selskap og alle inn og utbetalinger styres av Martin. Bankforbindelse er indresognsparebank.no

 
marketing.png

Markedsføring & målsettinger

NORWEGIAN ENERGY treffer en global langsiktig trend med sunn energi, ingen sukker og ingen E tilsettninger. Vi bruker folkets egne videoer hvor de viser drikken i forskjellige sammenhenger på fjelltur med en morsom twist, og vi arrangerer ringspill og krokett konkurranser på torget med akebrettur i Lyngsalpene som premie.

 
ambitions.png

Ambisjoner

Ambisjonen til Norwegian Energy er på sikt å etablere egen energifabrikk ved Jostedalsbreen og erobre ca 30% av det nasjonale markedet. Og gjøre så godt vi kan i utlandet, og vi vil utvikle en pulverversjon (compound) av drikken som gjør at den kan tappes lokalt i andre land. Dette blir mye billigere mht transport og produksjon og unngår evnt tollmurer, og en del av verdiskapningen blir liggende igjen hos den lokale distibutør og markedsfører.

 

Alle aksjeeiere mottar forøvrig 1 kasse i året vederlagsfritt

Ønsker du å være med så send meg en epost på mads@fjordvisjon.com eller ring meg på telefon 921 63 985 og Martin Loftesnes tar videre kontakt med deg. 

  • Pris ut på stasjonene kioskene og butikkene er fra 24,90 og oppover for 0,33

  • Vi bruker ingen agenter, alt skjer direkte mellom Norwegian Energy, bonde, tapperi og utsalgssted.

 

Bli Partner!

E-Post: Mads@fjordvisjon.com

Fornavn eller navn på bedrift *
Fornavn eller navn på bedrift
Post Addresse *
Post Addresse
NE1.png

NORWEGIAN ENERGY I KORTE TREKK:

  1. Ny trendy sunn norsk energidrikk som utfordrer red bull og cola, og vi tilbyr folkeaksjer med minste aksjekjøp fra 3.000,- kroner og oppover.

  2. Alle råvarer er naturlige, ikke tilsatt sukker, ikke tilsatt E stoffer, ingen kunstige søtningsmidler som aspertam, alt er ekte. 

  3. Jobber etter «lavkost prinsippet» hvor drikken brygges og kjøres direkte fra bryggeriet til grossistene og butikkene. 

  4. Markedsføringen skjer gjennom sosiale medier, egne Tv serier og profilen med selskapets bakgrunn som er skicruise i Sognefjorden.

  5. Det utvikles flere varianter med bringebær, jordbær, og ekstra ingefær

SE HELE PROSPEKTET OG AKSJE TEGNINGEN MED PARTNER INVITASJON HER