NORWEGIAN ENERGY BLOG - FØLG MADS ELLEVILLE KAMP HVOR HAN ALDRI GIR OPP - THE NORWEGIAN ENERGY BLOG

HVOR HAN LAGER SUNN ENERGIDRIKKE FOR Å KONKURRERE MED COCA-COLA OG RED BULL, LAGER NYE TV SERIER, JOBBER MED BÅTEN I FJORDEN, OG KJEMPER EN ELLEVILL KAMP MOT DET STADIG ØKENDE MENINGSLØSE BYRÅKRATIET, STÅR PÅ OG ALDRI GIR OPP!! SJEKK OGSÅ www.madsb.net for MERE GLEDE!

kkk

there is a fjord in your future!

Når Henry Ford laget verdens første serie produserte og mest populære bil, A-Ford, trengte han et slagord og det ble There is a Ford in your future! Og når vi trengte et slagord til båten forvrengte vi litt på Ford s gamle slagord og så ble det THERE IS A FJORD IN YOUR FUTURE! Welcome aboard !

Mattilsynet banker på

Selvsagt skal vi ha myndigheter, men overalt og hele tiden? Norwegian Energy er laget på helt naturlige ferske råvarer, men her forleden banket Mattilsynet på døren og lurte på om epler var sunt? Joda sa jeg, men det holdt ikke med det, jeg måtte ha dokumentasjon på at epler var sunt. ellers kunne jo noen tro at epler var sunt uten at det var det. Ja men …. Ikke noe men her, vi forholder oss til loven og den sier at epler ikke er sunt, hvis det ikke står i papirene våre. Punk Tum, og ha en fortsatt god dag!

VMHappy.jpg
IKKE LETT Å VÆRE SUNN NÅR MATTILSYNET SIER DU IKKE ER !

IKKE LETT Å VÆRE SUNN NÅR MATTILSYNET SIER DU IKKE ER !

Mads BækkelundComment