NORWEGIAN ENERGY SØKER ANSVARLIG FOR SALG TIL HOTELL, RESTAURANT, BARER, CAFEER, FESTIVALER.

NE_Header.png
 

NORWEGIAN ENERGY SØKER ANSVARLIG FOR SALG TIL HOTELL, RESTAURANT, BARER, CAFEER, FESTIVALER.

www.norwegianenergydrink.no


Norwegian Energy er en livsstil og den eneste sunne energidrikken. Kan du jobbe effektivt fra butikkgulv og private barer, til ledelsen i velstrukturerte kjeder?

Norwegian Energy er den nye leske og ekte energi og vitamin drikken som også slukker tørsten på en behagelig måte. Nå må vi komme oss inn i horeca markedet og jeg leter etter den rette personen. Du er den du er, men den jeg leter etter bør ha disse egenskapene:

  • Uredd, ringer og oppsøker de det passer

  • Fin livsstil og liker friluftsliv

  • Selvstendig og planlegger din egen hverdag med struktur

  • Godt selger instinkt

  • Behersker sosiale media

Arbeidsoppgavene: du må snakke med alle private barer og store innkjøpskjeder og kunne oppsøke butikker og barer og kiosker med et smil å selge inn drikken. Og skape et team av selvstendige provisjonsselgere i hele landet. Fra Kirkenes til Lindesnes.

Du blir også en del av Fjord Visjon teamet som driver explorer cruise og mye moro. Vi har ikke noe kontor og det er kun 1 ansatt fra før, men jobber tett med positive www.aass.no som produserer drikken og har et salgsapparat for oss,. Du arbeider ut i fra Oslo området og med litt reiser rundt i Norge. Du bør ha lappen og like å kjøre bil! Lønnen består av en del fastlønn, salgsbonus og muligheten til å ha eierdeler i Norwegian Energy AS.

Jeg er åpen for diskusjon rundt både tiltredelse og arbeidsform. Hør av deg for en positiv samtale. Mads www.madsb.net 92163985

 
Mads BækkelundComment