NORWEGIAN ENERGY SØKER PROVISJONSSELGERE OVER HELE NORGE - DELTID.

NE_Header.png
 

Har du noen timer til overs og en sunn livsstil og ønsker å være en del av Norwegian Energy teamet?

Vi trenger folk over hele Norge som oppsøker dagligvarebutikker, barer puber cafeer og hotell og ( i samarbeide med www.aass.no ) … alle steder som kan tenke seg å selge sunn norsk styrke og vitamin drikke, som også er en fabelaktig tørsteslukker. KRAFT TIL FOLKET.

Du blir betalt pr boks for det som selges, og når det blir tatt inn nye varer blir du også betalt for det. Du får et eget lite lager med prøver på Norwegian Energy som du kan dele ut, og deltar på samlinger i Sognefjorden 1 gang i året med cruise og toppturer og masse moro.


Snakk med Mads Bækkelund telefon 92163985 mads@fjordvisjon.com 

 
Megan McCurdy