Her har du en nærmere innholds beskrivelse og dokumenterte fakta:

 

Epler

Ferskpresset av Summer Red epler fra Ringerike – epler med en aromatisk, god og syrlig smak. Et eple om dagen holder legen borte fra magen... En boks Norwegian Energy inneholder 2 epler!

 

Gulrot

Ferskpresset av Triton gulrøtter på Toten ved bredden av Mjøsa. Gulrøtter er fulle av karoten som kroppen din omdanner til vitamin A som er viktig for syn og hud. Triton har og en søt og god smak og er ekstra sunn for hjertet ditt.

 

Ingefær

Ingefær er en fantastisk rot, som er blitt brukt lenge i mange kulturer. Den gir ikke bare en frisk smak og et energisk kikk, men har egenskaper som gjør at du holder den vekten du ønsker og hjelper på etter endt trening.

 

Vanilje

Hvem liker vel ikke duften og smaken av vanilje? Vi bruker ekte vanilje stang for å få den rette smaken, og det gir i tillegg et langt bedre innhold av antioksidanter sammenlignet med vanillin, som andre bruker og er syntetisk produsert fra tømmer.

 

Grønn matcha te

Skapt av japanske Zen-munker for å holde konsentrasjonen under perioder med faste og lite søvn. Gyldengrønt finmalt pulver av grønne teblader. Meget rikt på antioksidanter, stimulerende og har i flere studier blitt funnet å øke fettforbrenningen. Grønn te har omfattende positiv virkning på menneskers helse og kan redusere risikoen for kreft, hjerte-kar sykdommer, diabetes, forbedre legning av hudsår og gir bedre mentalt fokus, for å nevne noe! Smart for deg som jobber mye eller har eksamen.

 

OM EPLER:

http://nyshs.org/wp-content/uploads/2016/10/Antioxidants-of-Apples.pdf

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8105262

OM TRITON GULRØTTER:

https://sakatavegetables.com/vegetable/carrot/carrot-cut-peel/triton/

https://www.cambridge.org/core/journals/british-journal-of-nutrition/article/colours-of-fruit-and-vegetables-and-10year-incidence-of-chd/5660BB96A4C2EDD494AC354FC267AFDB

Medicinal Plants of the World, Vol 3, Kapitel 16 Zingiber, side 507, I Ross (Ed) Humana Press 2005

OM INGEFÆR:

https://www.jpain.org/article/S1526-5900(09)00915-8/abstract

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22538118

https://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jf071349%2B?journalCode=jafcau

OM VANILLIN:

https://www.borregaard.no/Nyheter/Smaken-som-baerer

OM GRØNN TE:

http://www.bbdnutrition.com/2013/04/18/matcha-in-weight-and-abdominal-fat-loss/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29345213

GREEN TEA VARIETIES, PRODUCTION AND HEALTH BENEFITS, Wenbiao Wu (ed), Nova Science Publishers, New York 2013